Styrk dine instruktører med gruppelederegenskaber

Traditionelt er en gruppeleder og instruktør to forskellige brugerroller. Førstnævnte leveres af LearnDash selv, mens sidstnævnte leveres af os i vores instruktør rolle plugin.

Efter at have modtaget flere forslag fra vores plugin-brugere, har vi for nylig rullet en ud opdatering til vores LearnDash Instruktørens rolle plugin.

WMed vores nylige opdatering af Instructor Role 3.3.0, vil dine instruktører nu være i stand til at overtage rollen som en Gruppeleder.

Desuden gør den nyeste funktion også Instruktørens rolle plugin kompatibelt med vores LearnDash-gruppe registrering plugin.

Lad os se nærmere på disse opdateringer uden yderligere forsinkelse:

Den seneste opdatering af instruktørrolle 3.3.0


Med dette seneste 3.3.0 opdateres, dine instruktører kan nu skab deres egen LearnDash-gruppe, tilføje kun de brugere i gruppen, der enten har tilmeldt sig de kurser, de har egen eller del med deres co-instruktører og endda blive gruppe ledere.

Hvad betyder det?


For at give dig mere klarhed, lad mig forklare dette med et eksempel:

Lad os sige, at Kevin er en admin af et websted, der arrangerer online matematikundervisning for børn i folkeskolen. Han tilbyder 50 kurser på hans websted, og hvert kursus har sit eget instruktør.

Nu er den ideelle måde at adskille og styre studerende med hensyn til de kurser, de har valgt, er at skab separate grupper for de fag, der undervises og indskrive den respektive studerende i denne gruppe.

Men Kevin har omkring 100+ studerende på hans websted, hvilket vil gøre det vanskeligt for ham at oprette grupper til hvert kursus og styre alle disse grupper mens koncentrere på andre aktiviteter som markedsføring, betalinger osv.

I et sådant tilfælde vil det give mere mening for instruktør undervise i kurset for at være i stand til skab en gruppe, bliv den gruppeleder og tilføj kun de studerende til gruppen, der har indskrevet i deres særlige kursus.

Ved at gøre dette giver hver instruktør mulighed for at oprette en gruppe til det kursus, de underviser i, styre deres studerende, spore deres kursusforløb og andre aktiviteter fra gruppen selv.

Dette frigører dig fra at oprette grupper, tilmelde dig studerende og tildele en gruppeleder derved, hvilket giver dig god tid til fokus på andre ansvar af dit eLearning-websted.

Fordelene ved den nye opdatering


I vores nylige Instruktørens rolle version 3.3.0, vi har givet dine instruktører funktionalitet til adgang til grupper fra selve instrumentbrættet.

Sådan kommer denne funktion til gavn for dine instruktører:

  • Dine instruktører vil være i stand til det skab eller slette deres egne grupper.

  • De vil kun kunne tilføje de brugere til de grupper, der enten har tilmeldt sig de kurser, din instruktør ejer eller deler med co-instruktører.

  • De kan vælge en eller flere brugere inklusive sig selv eller enhver anden bruger med tilstrækkelige brugerrettigheder til at være leder af gruppen.

  • De vil være i stand til at tilføje en eller flere kurser (egen eller delt) i denne gruppe.


Sådan får dine instruktører adgang til LearnDash-grupper


For at dine instruktører skal have adgang til grupper, når dine instruktører først logger ind på deres instrumentbræt, finder de menuen 'Grupper', der giver dem mulighed for at oprette gruppen og vil kun kunne tilføje de studerende, der er tilmeldt de kurser, de har oprettet.

Dine instruktører kan få adgang til grupperne, ligesom hvordan du som administrator kan få adgang til grupperne.


Kompatibilitet med LearnDash Group Registration plugin


Den nylige opdatering gør også instruktørrollen plugin automatisk kompatibel med vores LearnDash-gruppe registrering (LDGR) plugin.

Vores LearnDash Group-registrering plugin tillader brugere der køb dit kursus for automatisk at påtage sig rollen som en gruppeleder og giver dem adgang til Grupperegistrering side, der giver dem mulighed for at tilmelde bulkstuderende i gruppen i stedet for afhængigt af dig.

Når det er sagt, kan du også tjekke andre fordele der kommer sammen med LDGR-plugin, der i det væsentlige giver dig mulighed for at øge din kursus tilmeldinger på din LearnDash LMS.

Fusionen af ​​instruktørrolle og LearnDash Group-registrering plugin


Nu er mange af vores kunder, der har købt LearnDash Essentials Addons Pack (Plugin for instruktørrolle & LearnDash Group-registrering) har insisteret på, at instruktører også skal have det gruppeleder kapaciteter med adgang til gruppe registrering side.

Denne kompatibilitet tillader din Instruktører til at oprette grupper, blive gruppeledere til automatisk at se gruppe registrering side hvorigennem de vil være i stand til at tilmelde sig studerende, der får adgang til deres kursus, i en gruppe.Instruktøren kan enten købe gruppekursproduktet og blive gruppeleder og få adgang til registreringssiden, eller han kan direkte oprette en gruppe fra sit instrumentbræt, gøre sig til gruppeleder og få adgang til grupperegistreringssiden

Dette giver din instruktør det adgang og styre gruppen og dens medlemmer, mens du kan læne dig tilbage og fokus om andre vigtige aspekter af din virksomhed.


Andre vigtige opdateringer, som du ikke ønsker at gå glip af!


Det er ikke det!

Der er mere ved Instruktørens rolle 3.3.0 opdatering end bare at have dine instruktører adgang til LearnDash-grupperne.

Vi har tilføjet yderligere to funktioner for at gøre tingene lettere ved din ende:

  • Dine instruktører kan få adgang til studerendes kommentarer.

  • Kompatibilitet med LearnDash-underretnings-plugin.


Mens du er ved det, kan du også tjek disse seneste opdateringer og find ud af, hvordan det kan hjælpe dig med at gøre livet lidt lettere og give dig nok tid til at fokusere på andre vigtige dele af din virksomhed.

Stillingen Empower Your Instructors with Group Leader Capabilities dukkede først ud på WisdmLabs.