Rookie-guide til udførelse af videoforelæsninger og webinarer på LearnDash

e-learning-website-funktioner-blog


Har du aldrig været vært for et webinar på LearnDash før?

Den første kan være sjov, men også ekstremt skræmmende på samme tid. Der er for mange spørgsmål til at overveje. Det er svært at finde ud af, hvor man skal starte. Og du ved ikke engang, om dette fungerer ...

Men du kan ikke ramme det, du ikke sigter mod, ikke?

Den eneste måde at esse dette på er ved at skubbe alle dine bekymringer væk og forberede dig til den aktuelle opgave.

Er du klar?

Valg af den rigtige videokonferencesoftware


Næsten hver webinar-platform på markedet leveres med en gratis prøve i disse dage.

Efter min mening er det at prøve den gratis version af dine shortlistede værktøjer med et lille publikum en god måde at bestemme, hvad der fungerer for dig.

Men hvordan kortlægger du disse værktøjer?

Ud over budgettet er der et par funktioner, som du skal passe på i dit værktøj.
Must-HavesNice-To-Haves
 • Skærmedeling

 • Skærmoptagelse

 • Planlægning

 • Support til flere præsentanter / moderatorer

 • Antal brugere (Sørg for, at den øverste grænse for dette nummer passer til dit krav)
 • Rapporteringsværktøjer der hjælper dig med at holde øje med deltagelse, engagement og andre vigtige målinger.

 • Chatbokse, ikke-verbale kommunikationssymboler og muligvis afstemninger.

 • Breakout værelser hvor studerende kan sendes i små grupper for at arbejde på noget sammen.Populære værktøjer, du kan vælge fraHvorfor integration af værktøjet med din LearnDash LMS er en god idé


Forestil dig dette.

Dine studerende er allerede tilmeldt visse kurser på dit LMS. Så du opretter en gruppe til disse brugere og sender dem en invitation (og måske endda en påmindelse) til at deltage i dit webinar. Når du har gennemført sessionen, henviser du til det deltagelse, der er registreret på dit webinarværktøj, med listen over tilmeldte studerende på dit LearnDash LMS manuelt.

Hvorfor gennemgå alt dette, når du kan lade din LMS håndtere det for dig?

Integration af din videokonferencesoftware med din LearnDash LMS vil hjælpe dig med at omgå det kedelige administrative arbejde. Planlægningen, underretninger, deltagelse - det hele kan styres fra et enkelt samlet system, og der er ikke plads til menneskelig fejl længere.
PRO TIP

LearnDash anbefaler at bruge zoom


Og det gør vi også.

Zoom er pålidelig, tilbyder stor support og er ekstremt brugervenlig, hvilket gør den til en perfekt pasform til ethvert læringsmiljø.

Den bedste del? Det er ekstremt nemt at forbinde Zoom med din LearnDash LMS.

Det Integrationsværktøj til WordPress, og Zoom API vil hjælpe dig (eller din LearnDash-udvikler) integrer Zoom fuldt ud med dine LearnDash-kurser. Når du er færdig med opsætningen, skal du tilpasse dine 'præferencer' på Zoom. Disse indstillinger gælder for alle dine opkald, der går videre.


Forberedelse til din første videolæsning eller webinar på LearnDash


Den vigtigste del af hosting af et webinar er, hvad du gør på forhånd for at forberede.

At vinge det er aldrig en god idé, når det kommer til at gennemføre en live session. Her er en mini-tjekliste over alt hvad du skal gøre inden dagen for dit foredrag:

 1. Lær dit værktøj at kende. Spil rundt og fortrolig dig med al den nyttige funktionalitet, den tilbyder (f.eks. Interaktive funktioner som afstemninger, der kan hjælpe dig med at forbedre engagementet).

 2. Få dine præsentationsbilleder klar i god tid. Husk, at omtrent 25% af de deltagende indstiller sig på webinarer via deres mobile enheder. Forøg størrelsen på teksten og det visuelle i dine slides og annotations. Dette vil sikre et behageligt synlighedsniveau på trods af de mindre skærme på mobile enheder.

 3. Tag højde for den tid, du har brug for afholdelse af en Q & A-session. Selvom deltagere sandsynligvis stiller masser af spørgsmål, er det altid en smart idé at have en liste med forberedte spørgsmål klar, bare hvis dit publikum ikke er så engageret, som du forventede, at de ville være.

 4. Underret dine elever om alt det, de har brug for for at læse eller forberede dit webinar. Når du ved, hvilket emne du vil dække, skal du sørge for at opdele det i mere specifikke emner for at give dit publikum en grundlæggende forståelse af, hvad din session handler om.

 5. Langt om længe, send dine invitationer og planlæg e-mails til påmindelse. Den frie Add-on til LearnDash Notifications kan komme godt med, hvis du ønsker at automatisere dette.


Inden du går live, kan du optage et testklip og bede om nogens mening om din lyd, videokvalitet eller andre elementer, som dit publikum muligvis bemærker.

Effektiv genanvendelse af dit webinarindhold

Nu er der lidt mere arbejde, du skal bruge, inden du overvejer det job, der skal udføres. Efter at have holdt dit videoforelæsning eller webinar på LearnDah, skal du sikre dig, at dit indhold bruges godt.

At flytte dit klasseværelse online kan være en tidskrævende og udfordrende øvelse. Især når du er ude af tid og kæmper for at udsætte nyt indhold uge på uge.
Anbefalet læsning:

Ting at huske på, når du flytter offline kursusindhold til LearnDash

Udført med rette, dit webinar kan fungere som et meget effektivt engageringsværktøj. Ud over at holde kontakten med dine deltagere, kan du også sikre dig, at de studerende, der ikke kunne nå det til din session, ikke går glip af.

Jeg tænker ud et par ideer til dig. Du kan:

 • Send en e-mail til deltagerne med et komplet sammenfattende blogindlæg.

 • Del din præsentation på SlideShare.

 • Integrer videooptagelsen på din LearnDash LMS.

 • Rediger dit webinar i bid-størrelse bidder, og del disse uddrag på din blog og sociale medier.

 • Tag en kort undersøgelse, så dine deltagere kan give feedback, der hjælper dig med at forbedre dig.


Genanvendelse af indhold handler ikke om at være doven eller bare genbruge de samme gamle oplysninger. Det handler om at skabe stærke, selvstændige stykker indhold, som dit publikum finder nyttige.

Ekspertips, som du ikke ønsker at gå glip af, mens du gennemfører dit webinar på LearnDash


Selv under de bedste omstændigheder ved du aldrig, hvad der kunne gå galt i en levende ramme.

Inden vi skiller os, er her et par ting, du kan gøre for at undgå uheld på dagen for din session:

 • Øv dig sammen med en ven, kollega, barn, ægtefælle - enhver, du kan klare at overtale. Dette bliver desto vigtigere, hvis du er vært for sessionen.

 • Test din egen lyd og kamera før sessionen. Dæmp enhver anden enhed, der ikke er nødvendig for webinaret.

 • Luk programmer, der kører i baggrunden af din computer.

 • Test dine lysbilleder for at sikre dig, at du tester dias på en smartphone, før du optager dine forelæsninger, så al tekst er læsbar på små skærme.

 • Bed eleverne bruge deres eget navn når de kommer ind. Kælenavne er ikke nyttige, når du prøver at registrere, hvem der var til stede.

 • Vær forberedt på, at noget går galt. Opret en Facebook-gruppe, Skype-gruppe, e-mail-gruppe eller find ud af en anden måde at sende en hurtig besked til alle dine deltagere.

 • Hvis noget går galt, slap af, bliv rolig, smil og spørg eleverne, om de har nogen ideer. Der er altid en chance for, at en af ​​dem ved, hvad de skal gøre.


Det vigtigste er, at du nyder det. 🙂

Lad ikke COVID-19 påvirke dit træningsprogram.


Dette er prøvende tider for os alle.

Det er pludselig ikke let at tage dit klasseværelse online. Hvis der er noget, vi kan gøre for at hjælpe dig med teknologifronten, er du velkommen til at gøre det kom i kontakt med os.

I mellemtiden arbejder vi på at skabe flere nyttige ressourcer, der hjælper dig.

Forbliv sikker, sund og i godt humør!

PS: Administrerende direktør for Zoom Eric Yuan, uddeler sine videokonferenceværktøjer til K-12-skoler gratis i hårdt ramte lande. Kom i kontakt med dem, hvis det er relevant for dig.

Indlægget The Rookie Guide to Conducting Video Lectures and Webinars on LearnDash appeared first on WisdmLabs.

About My name is Nguyen Manh Cuong. I was born in a poor village in Ba Vi district, HA NOI province - windy and sunny land. Currently. https://www.nguyendiep.com/. Mr Cuong.
Newer Posts Newer Posts Older Posts Older Posts

Comments

Post a Comment