Hvordan kirker kan tilbyde online prædikener med WordPress

Har du brug for en nem måde at dele prædikener med dine kirkemedlemmer online?


Optagelse og upload af prædikener til din kirkewebsite er en fantastisk måde at nå medlemmer, der ikke kan gå i kirken. Dette kan også hjælpe dig med at tiltrække nye medlemmer af kirken.


I denne artikel lærer vi dig, hvordan du kan optage lyd- eller video-prædikener, føje dem til dit kirkewebsted og lade dine medlemmer abonnere, så de ikke går glip af en enkelt opdatering.


Bonus, hvis din kirke ikke har et websted, så dækker vi det også.


Parat? Lad os komme igang.


Tilbyder online prædikener på en kirkeside


Hvorfor optage og uploade prædikener?


Du har sandsynligvis allerede oprettet et websted til din kirke. De fleste kirkewebsteder inkluderer de grundlæggende oplysninger som placering, servicetider og en kontaktformular.


Men når det kommer til at sætte prædikener online eller endda sætte hele deres gudstjenester på nettet, kan du måske synes, det tager for meget tid eller ville koste en masse penge.


Der er mange grunde til, at det giver mening at sætte dine prædikener online:  • Mange nye besøgende i din kirke kan lytte online, før de nogensinde kommer gennem dørene.

  • Du har måske kirkemedlemmer, der savnede tjeneste, fordi de var syge, eller fordi de er ældre og ikke er i stand til at komme så meget ud.

  • Nogle medlemmer savner muligvis en del af tjenesten for at tage sig af et grædende spædbarn og vil høre resten.


Selv for medlemmer, der er til stede for hele tjenesten, kan du opleve, at når du tilbyder dine prædikener online, folk er i stand til at lytte igen og komme endnu mere ud af beskeden.


Desuden kan tilføjelse af prædikener endda hjælpe dig med at få mere webstedstrafik. Det skyldes, at websteder, der offentliggør nyt indhold oftere, har en tendens til at rangere højere i søgeresultater.


Og den gode nyhed er, at når det gælder både dollars og frivillige timer, behøver det ikke at bryde banken. Mange små kirker og kirkeplanter er nødt til at oprette et websted så billigt som muligt.


Vi inkluderer instruktioner til, hvordan man optager prædikener på et stramt budget, samt giver et par muligheder for dem, der muligvis har et højere produktionsbudget og leder efter mere professionelle løsninger.


Klar til at lære at registrere prædikener og uploade dem til dit websted? Vi leder dig gennem hvert trin.


Her er en hurtig oversigt, som du kan bruge til let at gennemse artiklen:Trin 1: Opsæt dit kirkewebsted


Hvis du allerede har oprettet et WordPress-websted, kan du gøre det Klik her for at springe til trin 2 som er fokuseret på at vælge dit optageudstyr.


Du kan se denne videovejledning eller læse vores trin-for-trin-guide til, hvordan du opretter et WordPress-websted for at komme i gang.Hvis du lige er kommet i gang, kan vi varmt anbefale at bruge Bluehost til at være vært for dit websted.


De tilbyder WPBeginner-læsere et gratis domænenavn og 60% rabat på webhosting. Grundlæggende kan du komme i gang for $ 2,75 pr. Måned.


→ Klik her for at gøre krav på dette eksklusive Bluehost-tilbud ←


Det kan også være en god ide at se vores sammenlægning af de bedste WordPress-temaer til kirker, så du kan tilpasse dit webstedsdesign.


Når dit websted er oprettet, er det næste trin at sikre dig, at du har det udstyr, du har brug for, for at registrere dine prædikener.


Trin 2: Hent det rigtige optageudstyr


Det udstyr, du har brug for, afhænger af, om du vil optage dine levende prædikener, mens du prædiker i kirken, eller optager prædikener separat af dig selv.


Den gode nyhed er, at hvis du vil optage live prædikener, har du muligvis allerede alt, hvad du har brug for.


Hvis din kirke allerede har et lydplade og en tilgængelig bærbar computer til optagelse af prædikener, er du muligvis bare nødt til at købe et lille kabel som dette 3,5 mm til XLR-kabel for at køre fra dit lydbord til en bærbar computer.


Når du er tilsluttet, kan du derefter bruge et program som Audacity at optage prædikenen (mere om det i næste trin).


Hvis du ikke har et lydplade til din kirke, kan du bruge en bærbar optager som denne håndholdte digital lydoptager. Du kan nemt indstille dette på dit podium, så du ikke behøver at holde det hele tiden.


Du ønsker måske også at optage prædikener privat af dig selv i stedet for at optage den levende prædiken eller endda optage yderligere undervisning til dybere studier.


I dette tilfælde har du brug for en god mikrofon. Du kan tænke på at bruge din bærbare pc's indbyggede mikrofon til at registrere prædikener, men vi anbefaler ikke det. Dine kirkemedlemmer vil bemærke den dårlige lydkvalitet og kan have problemer med at forstå din prædiken.


Vi anbefaler at investere i en af ​​disse 3 mikrofoner, der er populære til podcasting:


Købe en professionel mikrofon til podcasting  • Samson C01U (USB) - Indgangsniveau budget mic

  • Rode Podcaster (USB) - Bedste USB-mikrofon, som vi fandt. Vi bruger det til vores WPBeginner-videoer.

  • Heil PR-40 (XLR-forbindelse, ikke USB) - Mikrofon i professionel kvalitet


Hos WPBeginner bruger vi også Rode Podcaster-kittet, der leveres med en mikrofonarm og chokmontering.


Du bør også overveje at bruge et anstændigt par hovedtelefoner som Sony MDR7506 til optagelse og redigering af dine lydfiler.


Hvordan optager du en prædevideo?


Til optagelse af videopræftelser skal du bruge et videokamera.


Hvis du skal starte med et absolut minimalt budget, kan du optage på din smartphone ved hjælp af et stativ. Dette er den billigste vej at gå.


GripTight GorillaPod Stand PRO


GripTight GorillaPod Stand PRO er et godt stativ til enhver type telefon. Det har justerbare ben, der kan bruges til at fastgøre det på enhver overflade.


For kirker med et beskedent budget kan du bruge SlingStudios HD Video Production Unit til at oprette en videooptagelse i høj kvalitet, der bruger flere kameraer. SlingStudio giver dig mulighed for at skifte mellem videofeeds i realtid fra en iPad eller laptop. Du kan tilføje feeds fra videokameraer, DSLR-kameraer eller endda bruge din smartphone.


Når du har valgt dit udstyr, er du klar til at begynde at optage.


Trin 3: Optag din prædiken


For at optage dine prædikener anbefaler vi at bruge programmet Audacity.


Audacity er et helt gratis program, der ligesom WordPress er licenseret under GPL. Du kan bruge den til at optage dine prædikener og også redigere filerne til støjreduktion og forbedret lydkvalitet.


Når du har installeret Audacity, skal du åbne programmet og klikke på Fil menu for at starte et nyt projekt.


Klik derefter på optageknappen for at begynde at optage din prædiken.


Må ikke føle, at du er nødt til at starte forfra, hvis du laver en fejl. Bare fortsæt, og så kan du redigere fejlene, når du er færdig med at optage.


Audacity


Hvis du vil, kan du også importere musikfiler fra Fil »Import at bruge i begyndelsen eller slutningen af ​​din prædiken.


Da Audacity er et kraftfuldt værktøj, kan du tjekke disse Audacity tutorials for at lære mere om alle funktioner.


Når du er færdig med at optage din prædiken, kan du eksportere den. Vi anbefaler MP3-format, fordi det opretter mindre filstørrelser med god kvalitet.


Når du har gemt filen, er du klar til at uploade den til dit websted.


Trin 4: Upload din prædigenoptagelse


Både lyd- og videooptagelser producerer store filer. Du kan muligvis slippe af sted med at være vært for dine lydfiler på dit websted i kort tid, men du vil sandsynligvis løbe ind i rumspørgsmål efter et stykke tid.


Hvis du vil holde dit WordPress-websted hurtigt, skal du ikke uploade lyd- eller videofiler til dit eget sted.


Vi anbefaler, at du bruger en separat kirkepræstationstjeneste. Hvis du leder efter den bedste podcast-vært til kirker, anbefaler vi at du bruger Podbean til at uploade dine prædier-lydoptagelser. Du kan også se vores liste over de bedste podcast-hostingtjenester for andre muligheder.


Podbean


For videofiler anbefaler vi, at du kommer i gang på YouTube. Det er let at bruge, superhurtigt og gratis. Det er også verdens næststørste søgemaskine, som betyder flere chancer for, at dine prædikener kan ses af en ny.


Når du har optaget dine prædikener og lagt dem online, er det tid til at føje dem til dit websted, så dine egne medlemmer og besøgende nemt kan finde dem.


Du begynder med at tilføje Sermon Manager for WordPress plugin. Yderligere oplysninger finder du i vores trin-for-trin-guide til, hvordan du installerer et plugin.


Du begynder med at tilføje din første prædiken. Bare gå til Prædikener »Tilføj nyt side.


 Tilføj ny prædiken til WordPress


Først skal du tilføje titlen på din prædiken og den dato, hvor den blev forkynt. Du skal tilføje den forkynnede dato for at kunne offentliggøre din prædiken.


Efter disse to felter er der mange felter, der er valgfri, men vi opfordrer dig til at udfylde så mange som muligt. Tilføjelse af tankevækkende beskrivelser hjælper din prædiken være synlig af søgemaskiner.


Det andet sæt felter giver dig mulighed for at indsætte URL'en til dine filer, uanset om du tilføjer lyd, video eller begge dele. Der er også et sted, hvor du kan tilføje prædikener, hvis du vil vedhæfte en PDF.


 tilføj detaljer om preekoptagelse


Udfyld meta i højre kolonne for ting som præstens navn, prædiken-serien, og klik derefter på offentliggør. Og det er det! Hvis du bruger smukke permalinks, vil din første prædiken nu være tilgængelig på:


https://yourdomain.com/sermons/


Indsend din podcast til Apples iTunes og Google Play


En anden stor funktion i Sermon Manager-pluginet er, at du nemt kan indsende dit feed til podcasts. Dette gør det lettere for dine medlemmer at abonnere og modtage underretninger på deres telefoner, når du udgiver en ny prædiken.


For at komme i gang skal du gå til Prædikener »Indstillinger og klik på fanen Podcast. Folkene bag Sermon Manager for WordPress-plugin har gjort dette afsnit meget selvforklarende, så du vil være i stand til at følge med, udfylde dine egne data og se, hvad de anbefaler i lysegrå tekst.


Gå gennem hvert felt, og udfyld oplysningerne, så de matcher din kirke.


 indtast dine Church Podcast-indstillinger


Klik på gem knappen i bunden. Dernæst bruger du linket til feedvalidatoren, så du kan være sikker på, at du har udfyldt alt korrekt. Når dit feed validerer, kopierer du linket og sender din podcast til både Apple Podcasts og Google Play Podcasts.


 kopiér kirkens podcast-feed-URL at sende til podcast-tjenester


Hvordan lever jeg stream-prædikener?


Masser af kirker spørger, hvordan lever jeg prædikener, så du ønsker måske også at gøre det.


Vi anbefaler live streaming ud over at have prædikener på dit eget websted. Hvis du kun lever stream og ikke registrerer dine prædikener, går du glip af alle de fordele, vi har nævnt ovenfor.


At have prædikener på dit websted betyder, at dine kirkemedlemmer lettere kan få adgang til tidligere prædikener. Det kan også hjælpe dig med at udvide din webstedstrafik.


Når det er sagt, kan live streaming prædikener være en god måde at nå ud til nye målgrupper på sociale medier.


To af de bedste måder er YouTube og Facebook. Facebook kan især være en god mulighed, fordi mange af dine medlemmer allerede er der og har forbindelse til din side.


Men Facebook Live er ikke altid pålidelig. Vi har hørt rapporter om kirker, der har problemer med, at deres livestream styrter ned midt i tjenesten. Brug af en transmissionstjeneste kan i stedet tilbyde en mere jævn oplevelse.


Restream giver dig mulighed for at udsende din tjeneste på dit eget websted, YouTube, din Facebook-side, en Facebook-gruppe og andre tjenester, alt på samme tid.


Du kan også registrere dine prædikener eller tjenester på forhånd og planlægge dem til at gå live på det rigtige tidspunkt for en mindre stressende oplevelse.


Hvis du live stream din prædiken ved hjælp af din smartphone, vil du sikre dig, at du bruger et stativ til de bedste resultater.


Når din live stream er forbi, kan du tilføje videoen til dit eget sted efter vores tutorial ovenfor.


Vi håber, at denne artikel hjalp dig med at lære, hvordan du optager prædikener. Du kan også tjekke vores guide til, hvordan du accepterer online-donationer.


Hvis du kunne lide denne artikel, så tilmeld dig vores YouTube-kanal til WordPress-videotutorials. Du kan også finde os på Twitter og Facebook.


Stillingen Hvordan kirker kan tilbyde online prædikener med WordPress, kom først ud på WPBeginner.