DeBlocker v.2.0.3 Nulled - Anti AdBlock WordPressille


DeBlocker on tehokas työkalu ja rahaa säästävä laajennus WordPressin luomille verkkosivustoille. Tämän laajennuksen tavoitteena on pyytää verkkosivuston kävijää poistamaan käytöstä selaimen laajennukset, jotka estävät mainoksia. Plugin määrittelee useimmat selaimen laajennukset mainosten estämiseen, kuten AdBlock & Adblock Plus, uBlock & uBlocker, AdGuard AdBlocker, Poper Blocker, Ads Killer, Adaware Ad Block, Easy Ad Blocker ja monet muut.


Laajennuksen toisessa versiossa on uusi työskentelylogiikka ja dynaaminen skripti, jota on vaikea havaita mistään AdBlock-laajennuksesta. Uusi käsikirja tunnistaa täydellisesti kaikki tunnetut mainosten estäjät ja estää verkkosivuston sisällön suojaamiseksi.


Anti AdBlock WordPress -laajennus on kätevä apuohjelma niille, jotka tuottavat korkealaatuista alkuperäistä sisältöä eivätkä halua menettää rahaa mainosten estäjien takia.
DeBlocker on suunniteltu estämään AdBlocker-laajennusten käyttö maksimaalisesti. Käyttäjä ei voi avata pikavalintaa, hän ei voi valita ja kopioida jotain sivulta, eikä myöskään voi käyttää pikanäppäimiä ennen kuin hän sammuttaa AdBlockin.

DeBlocker nollasi demon


https://codecanyon.net/item/deblocker-anti-adblock-for-wordpress/24086686


DeBlocker Nulled - Anti AdBlock WordPress 2.0.2: lle


DeBlocker Nulled - Anti AdBlock WordPress 2.0.3: lle