ARG Multistep Checkout v.4.0.2 on nimeltään WooCommerce


Parhaiten arvioitu, nopea ja luotettava monivaiheinen kassaprosessi. Kaunis ja intuitiivinen muotoilu, ARG Multistep Checkout auttaa sinua saavuttamaan paremman käyttökokemuksen jakamalla tärkeimmät elementit oletusarvoisessa wooCommerce-tarkistusprosessissa. Lisää myyntiä on helppo saavuttaa tavoite, ja tässä kohtaan ARG Multistep Checkout for WooCommerce astuu tekemällä kovasta prosessista yksinkertaisen ja helposti ymmärrettävän.


Monivaiheinen toiminta toimii kuin omaperäinen verkkokauppasovellus, koska käytimme parhaita käytäntöjä sen toteuttamisessa. Se on erittäin nopea (sivunopeus on sama kuin oletussivun oletusarvosivulla), eikä esiasetimia tarvita, kun monivaiheinen kassasivu latautuu.


Siirrä kuponki toiseen vaiheeseen (kuponki voidaan siirtää ennen tilaustaulua / sen jälkeen tai ennen maksutapoja), jossa asiakas voi nähdä, kuinka hinta muuttuu kuponkia sovellettaessa.


Kuponki voidaan siirtää myös ennen laskutusosaa, lähetysosion jälkeen tai lisäkenttien jälkeen.)
Siirry seuraavaan vaiheeseen napsauttamalla myös seuraavaa välilehteä (asiakkaan ei tarvitse vierittää nykyisen vaiheen alaosaan siirtyäksesi seuraavaan vaiheeseen).

Lisää mukautetut vaiheet
Välilehden tyylit / asettelut
Hallinnoi kassalomakkeiden tyylejä


Ohjattu toiminto
Online-dokumentaatio
Online-esittely


ARG Multistep-kassalle WooCommerce Nulled Demo


https://codecanyon.net/item/arg-multistep-checkout-for-woocommerce/18036216


ARG Multistep Checkout WooCommerce Nulled 3.9 -sovellukselle


ARG Multistep Checkout WooCommerce Nulled 4.0.1 -sovellukselle


ARG Multistep Checkout WooCommerce Nulled 4.0.2: lle