[7.3.0.5] Digits Nulled - WordPress -numeron rekisteröinti ja kirjautuminenmerkintä: Numerot ovat yhteensopivia kaikkien uusimpien BuddyPress-, WooCommerce- ja kaikkien muiden laajennusten kanssa. Envaton (Codecanyon) luettelo ei ole viimeisin, joten meillä ei ole mitään keinoa valita uusinta versiota tuotteen yksityiskohdista.

Mikä on OTP!

OTP on lyhenne sanoista One Time Password tai One Time Passcode. Se tunnetaan myös nimellä SMS Passcode, One Time SMS Passcode eri puolilla maailmaa.

Mutta mitä se tekee!

OTP / One Time Passcode toimii salasanana, joka luodaan yksilöllisesti joka kerta, kun käyttäjä yrittää kirjautua sisään tai kirjautua sisään, ja se lähetetään matkapuhelinnumerollaan. Se on nykyään melko turvallinen järjestelmä, koska pääsykoodi luodaan joka kerta, ja koska se ei vaadi käyttäjän muistamaan salasanaa, se tekee kaiken tämän helpoksi samanaikaisesti ja lisää käyttäjän muuntamista.

Salasanaton kirjautuminen WordPressille

Numerot antavat käyttäjän rekisteröityä verkkosivustollesi yksinkertaisesti matkapuhelinnumerollaan. Ei enää sähköpostien tarkistamista. Pelkkä tekstiviesti Tässä nopeassa maailmassa kenelläkään ei ole aikaa kirjautua sisään verkkosivustollesi perinteisellä sähköpostilla, koska kyseessä ei ole yksi vaihe, käyttäjän on kirjauduttava sisään sähköpostitilille - avaa sähköposti - napsauta vahvistuslinkkiä vahvistaaksesi sähköpostin. ja sitten hänellä on pääsy tiliisi verkkosivustollasi. Ja sitten tulee salasanat, vaikka hän onnistuikin tekemään, että kaikkein tärkein asia, joka muistetaan tilille pääsemiseksi, on salasana. Nyt, jos hän unohtaa sen uudelleen, käyttäjän täytyy käydä läpi kaikki kiput, jotka hän meni kirjautumisen yhteydessä. Vain kaikkien näiden asioiden takia päivät sivustot menettävät asiakkaitaan, koska kukaan ei ole aikaa kaikkiin näihin asioihin.

Numerot nollattuna


https://codecanyon.net/item/digits-wordpress-mobile-number-signup-and-login/19801105

Digits Nulled - WordPress-matkapuhelinnumeron rekisteröinti ja kirjautuminen 7.1


Digits Nulled - WordPress-matkapuhelinnumeron rekisteröinti ja kirjautuminen 7.1.0.2


Digits Nulled - WordPress-matkapuhelinnumeron rekisteröinti ja kirjautuminen 7.1.0.3


Digits Nulled - WordPress-matkapuhelinnumeron rekisteröinti ja kirjautuminen 7.1.0.6


Digits Nulled - WordPress -numeron rekisteröinti ja kirjautuminen 7.2 Lataa


Digits Nulled - WordPress -numeron rekisteröinti ja kirjautuminen 7.2.0.9


Digits Nulled - WordPress -numeron rekisteröinti ja kirjautuminen 7.3 Lataa


Digits Nulled - WordPress -numeron rekisteröinti ja kirjautuminen 7.3.0.5

About My name is Nguyen Manh Cuong. I was born in a poor village in Ba Vi district, HA NOI province - windy and sunny land. Currently. https://www.nguyendiep.com/. Mr Cuong.
Newer Posts Newer Posts Older Posts Older Posts

Comments

Post a Comment