[1.0.1] Divi-moduulien kuvalaatikko tyhjäDivin avulla on helppo lisätä kuvia mihin tahansa sivulle. Kaikissa kuvissa on 4 erilaista animaatiotyyliä, jotka tekevät verkkosivustosi selaamisesta hauskaa ja kiinnostavaa. Kuvamoduulit voidaan sijoittaa mihin tahansa luomaasi sarakkeeseen, ja niiden kokoa säädetään sopimaan.

Ennen kuin voit lisätä kuvamoduulin sivullesi, sinun on ensin hypätä Divi Builderiin. Kun Divi-teema on asennettu verkkosivustollesi, huomaat Käytä Divi Builder -sovellusta -painiketta viestieditorin yläpuolella joka kerta, kun rakennat uutta sivua.

Napsauttamalla tätä painiketta, Divi Builder otetaan käyttöön, jolloin sinulla on pääsy kaikkiin Divi Builder -moduuleihin. Napsauta seuraavaksi Käytä Visual Builder -sovellusta -painikkeella rakennuksen käynnistäminen visuaalisessa tilassa. Voit myös napsauttaa Käytä Visual Builder -sovellusta -painiketta selatessasi verkkosivustoasi käyttöliittymässä, jos olet kirjautunut sisään WordPress-hallintapaneeliin.

Divi-moduulit Image Box nollattuna esittelynä


Divi-Modules Image Box Nulled 1.0.1 Lataa

About My name is Nguyen Manh Cuong. I was born in a poor village in Ba Vi district, HA NOI province - windy and sunny land. Currently. https://www.nguyendiep.com/. Mr Cuong.
Newer Posts Newer Posts Older Posts Older Posts

Comments

Post a Comment